zondag 3 augustus 2014

Mixed media en verjaardag Monique

De laatste opdracht die ik gedaan had voor de challenge bij Creatijd was maak iets met mixed media en gebruik ook zand. Heb er gelijk een verjaardagskaart voor Monique mee gemaakt.
Heb onlangs een fantastich blog ondekt en zij maakt zulke prachtige dingen en bijna overal is er een tutorial van. Zo ook van deze zeemeermin.


Gebruikte materialen; Kaart -Action- / Silhouette; Golven, schelpen, tekst+label, blaadjestakken, Sketchpennen / Klei -Action- / Siliconen mal ster -Martha Stewart / Blauwe glasparels -Tedi- (winkel in duitsland) / Glimmermist; Olive vine, Sun flower, Frosty / Gesso / Gouden glitterlijm -Pipoos- / Template; Cirkels 960445 -Prima Marketing inc- / Modeling paste -Liquitex- / Pan Pastels; Perm. Green 640.8, Turquoise 580.5 / Zand uit de zandbak / Distressinkt; Walnut Stain.

Heb de zeemeermin van klei gemaakt en daarna geverd met twee kleuren glimmermist voor de staart en 1 voor het haar en toen dit droog was nog wat gouden stickels op de staart.
De achtergrond gemaakt met een template en modoleercreme en daarna wat kleur gegeven met pan pastels en ook nog wat glimmermist overheen gespoten.
De blaadjes, schelpen en golven uitgesneden met de silhouette, alles wit gemaakt met gesso en toen bespoten met glimmermist. De zeesterren zijn van klei gemaakt en bespoten met glimmermist.
De tekstlabel gemaakt met de sketchpennen en de silhouette. Onder de golven wat zandbakzand geplakt, nog wat van die blauwe glasparels erbij en klaar is het kaartje.

3 opmerkingen:

Els zei

Schitterend mooie mixed media kaart heb je gemaakt en dat blog kende ik wel, helaas kom ik er te weinig, want ze maken echt mooie creaties.
Groetjes, Els

Anoniem zei

Heel erg mooi! Groetjes Sylvia

Muuske zei

Schitterend gemaakt.groetjes Margo.